Tänään meni koko päivä hakuetsässä. Lähdettiin ani varhain liikkeelle, Milla haki minut yökylästä Ukon ja Mammutin luota aamulla. Mentiin SLO:n metsään Marican vetämiin treeneihin. Se SLO on muuten aika lähellä HK:n makkara- ja lihapiirakkatehdasta!!

Sovittiin porukan kanssa, että minun vuoroni on treenien loppupäässä, jotta ehdin ottaa autossa kunnon nokoset ensin. Aluksi tein makkararinkiä ja se sujuu kuin vanhalta tekijältä jo. Osaan odottaa, istua ja hiffaan, että ne kaikki tyypit siellä puskissa on just mua varten paikalla. Sen jälkeen tein tuuli-ilmaisuja. Se onnistui hyvin kun oli tosi kova tuuli ja haisut kulki hyvin. Lopuksi tein vielä piston lähetyksine kaikkineen ja mukana oli haamukin. Ja siitä sain oikein kunnon palkan: Ihanaista seessaria :)

Mä tykkään hakuhommista kovasti! Ainoa negaatio asiassa on, että autossa tarttee olla aika kauan ja sitten Milla on illalla niin väsynyt ettei se jaksa paljoakaan kanssani hääriä...

Niin ja muuten: Eilen pistelin Ukon kalsarit mäsäksi vielä illalla... Aika hyvin touhuttu, kun aattelee mitä kaikkea olen tällä viikolla saanut vedettyä.

1260803.jpg

Tässä teille kuva minusta. Ja kuten kelistä näette, se ei ole otettu tänään vesiräntäloskasateessa vaan viime viikolla Sammatissa.