Tein vaikka kuinka pitkät stoorit mitä olen puuhannut ja arvatenkin Milla sössi jotain tallennuksen kanssa ja sinne meni kuvine päivineen...

Kävin tänään lääkärissä rokotuksessa ja sirunkin ne laittoivat. Painoin 6,6 kg ja olin kuulemma hyvässä kunnossa. Milla tosin väittää että tukka pitäisi kammata ja pestä viikonloppuna -sopii yrittää. Pulikin kävi tohtorin vastaanotolla, sillä on jotain stressistä aiheutunutta iho-ongelmaa -mikähän sitäkin on piinannut?

Viime perjantaina kävin Vito-papan luona Porvoossa. Ollaan muuten tosi komeita poikia molemmat.

1182995.jpg

Niin saman näköisiäkin...Siis söpöjähän me!

Pulin kanssa oltiin Pylkönmäellä Uutena Vuotena. Siellä me paineltiin niin että sammaleet pölysivät.

1182979.jpg

Tässä me ollaan vauhdissa. Minulla on Pulin vanha palttoo, joka mahtuu nippanappa päälle vielä. Aika cool, että lagotto lapsi on niin paljon buldoggia suurempi!

Siellä Pylköllä tapahtui kaikkea jännää. Paistettiin jätkänkynttilässä pikkunakkeja. Arvatenkin ihan mielettömän hyviä vähän haaleina. Sain myös "oman kylän hirveetä", mielestäni aivan mahtavaa herkkua! Voittaa ne Millan tarjoamat nappulat mennen tullen.

1182981.jpg

Meitsi istuu ja odottaa nakkeja.

Mä luulen, että ranskalaistamperelainen saa ehkä joskus oman karavaanarin. Ne sen porukat ei vaan vielä tajuu, että Puli tarttee oman. Sellaisessa karavaanarissa voi painia vaikka ajon aikana ja otta nokoset ja syödä eväät ja mikä parasta sillä mennään näköjään tosi kivoihin paikkoihin.

1182982.jpg

Sitten kun me oltiin köllitty koko matka siskonpetillä, menin illalla vielä pommariin tottistreeneihin. Voi että kun väsytti illalla. Olen käynyt myös hakutreeneissä tässä välillä, jännää se on. Nyt menen tallentamaan, ennen kuin kaikki selostukset taas katoaa. Siinä edellisessä kirjoituksessa kerroin vielä, että pommarissa olen treenanntu niitä vanhoja temppuja; Istu, Maahan ja oppinut uutta; Seuraa, Sivu ja tehnyt naksutreeniä. No kirjoitan joku kerta oppimisistani lisää.

Iloista viikonloppua!