Hip! Nyt meillä on tietsikka kotonakin! Ihan kaikki sähköposti- ja kuvajutskat ei vielä pelitä, mutta alku on lupaava kun ollaan jo saatu se purkki seinään ja tikku koneen perään... Tarvittiin siinä Mikon apuakin. Ja loppiaisen kunniaksi otettiin se joulupohja pois täältä -hämmästyitte varmalla uutta ilmettä!?

Melkein koko viikonloppu on treenailtu. Oltiin lauantaina Landbossa ja tänään Technopoliksen metsässä hakuhommissa. Vitsit me ollaan sen neekerinpojan, Mion, kanssa jo aika hakoja tässä hommassa. Kiitokset vielä maalimiehille ja Heli-opelle viikonlopun rypistyksestä.

Molempina päivinä tein ensin makkararinkiä ja sitten muutamia pistoja. Lauantaina olin ensin vähän kohmeessa niissä pistoissa mutta tänään menin ihan kuin vanha tekijä. Siellä maalimihellä pitäisi aina istua, tai ainakin rauhoittua jotta saa palkan. Palkasta puheenollen en kuulemma ensi viikolla treeneissä saa makkaraa, sillä minulle tulee siitä ihan tajuton jano ja siitä seuraa ihan mieletön pissahätä... Ja kun päästiin pissa- ja kakkaosastolle niin eilen riehuttiin vähän Mion ja Enzon kanssa treenien jälkeen ja mulla jäi hommat vähän kesken ja tuli kakkapylly. Sitten toteutui se mitä Milla jo puoli viikkoa uhkasi: Iski suihkukeikka. Ei se niin paha ollut, eikä se vauvojen shampookaan aiheuttanut mitään suuria tunteita, mutta vietävät että palelin sen jälkeen! Ja näytin kuulemma olvikoiralta -en tiedä onko se kehu vai ei!?

Yritän huomenna laittaa töistä vähän kuvia minusta ja Miostakin tänne.