Moikka kaikki kaverit!

Toivottavasti ette ole kyllästyneet odottamaan minun kuulumisia... On ollut niin paljon kaikkee ja olin Ukolla ja Mammutilla Tamperelaisranskalaisen kanssa yökylässä 10 päivää. Kaikki muut porukat oli venemessuilla. Heh, hauskaa, minäkin yritin päästä sinne käymään yhtenä purkupäivänä messujen päätyttyä, vaan ovimies totesi että pitää tulla keväämmällä uudelleen, sitten on kuulemma koiranäyttely!

Lauantaina oltiin Kaivopuistossa, ihmettelemässä maailman menoa ja opettelemassa olemista ihmisten ilmoilla. Minusta siellä oli tosi kivaa, paljon ihmisiä ja koiria. Ja tilaa juosta nurmikoilla. Ja ne hajut -ihan kevättä ilmassa ja maassa ja puskissa ja...

Tutustuin myös Itämereen. Se oli jees. Maukasta vettä ja tassut puhdistui oikein näppärästi. Olen kuulemma ihan oikea vesikoira. Tässä näette:

1323747.jpg

Viimeviikkoina: Voitte uskoa että pistettiin sen Tamperelaisranskalaisen kanssa hulinaksi! Ja minä poskeeni niin monta tärkeää sukkaa ja hanskaa, ettei kukaan enää tiedäkään kuinka monta paripuolta on. Se Tamperelaisranskalainen vain piteli suussaan Ukon kännykkää, muttei kajonnut siihen mitenkään mainittavasti. Opin siltä myös, että ruoan kanssa voi kronailla, kieltäydyin syömästä omia nappuloitani. Sittemmin olen taas ruvennut, koska tuli nälkä.

Käytiin myös lääkärissä hakemassa rabies-rokotus. Samalla pistettiin nenäpunkkilääkettä, kun välillä kuononi tuhisee. Painoin torstaina 21.2. 10,8 kiloa ja käyttäydyin niin hyvin, että sain kassalta karkkia. Lääkärikin kehui, että annoin hienosti tehdä tutkimukset.

Viikonloppuna oli hakua. Ihanaa päästä hommiin pitkästä aikaa ja ei ollu yhtään taidot ruosteessa. Menin niin hyvin ensin makkararingin, sitten tuuli-ilmaisuja ja muutaman lähetyksen. Varsinkin ne lähetykset meni tosi hyvin, rauhoituin ja odotin lupaa niin kauniisti. Sitten päästiin Läskärin kanssa Ukolle kylään -siistii!

Tässä vielä kuva Kaivarin reissusta. Siellä oli kova tuuli ja tukka meni ihan tanaan.

1323763.jpg