1161906.jpg

Niin vierähti pyhät! Massu on pullollaan lohta, kinkkua... Ja mikä parasta: Pulin ruokaa! Puli on siis se ranskalaistamperelainen joka tuli meille aatonaattona ja sillä on niin hyvät nappulat ettei ole tosikaan. Ja minä olen niin ovela, että onnistun jollain konstilla sen hämäämään vaikka leikkimään ja käyn sitten vetäisemässä sen eväät. Pulin kanssa on kiva painia ja puuhata. Mutta Puli ja Enzo-serkku eivät tule toimeen keskenään ja se on harmi -olisin mielelläni rökittänyt molempia.

Kiitoksia kaikille pukeille ja apuritontuille. Sain vaikka kuinka paljon paketteja, oli oikea joulu siis!

Minulta jäi yhdet haku treenit väliin kun Milla oli kipeä, sen sijaan treeniporukkaa kävi meillä moikkaamassa. Tuli Mio ja Vito-pappa. Mio on siis ihan pieni lagotto, joku vauva koira. Sen porukat on varmaan jotain neekereitä, kun sillä on ruskee kikkaratukka. Se Mio vaikutti aika kivalta ja varmaan saan siitä oikein hyvän kaverin. Niin ja Pappa-Viton kanssa treffattiin myös. Se antoi minulle semmoisen lahjankin, että siinä on pähkinää kerrakseen, se on laatikko jossa on ihan selvästi jotain namppaa sisällä, mutta se ei ota oikein auetakseen...

Ollaan me vähän treenattukin; ollaan tehty maahanmenoja. Siis mä vaan käyn pitkin pituuttani ja ihanaa juustoa tulee siitä hyvästä. Helppo homma!